STOMATOLOGIE COSMETICĂ​

SERVICII

STOMATOLOGIE COSMETICĂ

Toată lumea vrea să arate cât mai bine. Un zâmbet frumos este o sursă de încredere în sine. Un zâmbet mai puțin atractiv  poate avea un efect negativ asupra multor domenii ale vieții tale. Vestea bună este că poți obține zâmbetul dorit prin stomatologie cosmetică, iar Clinica Duo Dent îți poate oferi acel zâmbet.

Personalul nostru bine pregătit îți va oferi un nivel înalt de stomatologie cosmetică. Indiferent de procedurile de care ai nevoie pentru a obține zâmbetul visurilor tale, medicii stomatologi de la Clinica Duo Dent le pot realiza.

 

Obturații de compozit

Rășinile compozite sunt un amestec de plastic și sticlă sau ceramică.  Există nuanțe, chiar și pe un singur dinte. Dentistul nostru cu experiență este capabil să asorteze culorile cu dintele și materialul compozit. Nu vei face diferența între cele două când procedură este finalizată.

Dinții ciobiți ți rupți te pot face să fii reținut când zâmbești. Adeziunea compozitului este folosită pentru a-i repara.

Este posibil să ai mici spații între dinți (treme), pe care ai dori să nu le ai. Când se folosește adeziunea compozitului pentru a le închide, nu numai că dinții tăi arată mai bine, dar mâncarea nu mai rămâne prinsă între ei.

Unii dinți se uzează și par mai scurţi. Compozitul poate fi utilizat pentru a corecta aceste defecte dentare.

Un dinte cu o culoare nedorită care nu răspunde la albire, poate ieși în evidenţă deranjant. Cu compozit pot fi făcuţi să arate din nou curați şi luminoși (în unele situații) fară a li se pune o coroană pe ei.

Fă-ti programare la Clinica Duo Dent și permite-ne să-ți spunem cum putem îmbunătăți zâmbetul tău, folosind rășină compozită.

Stomatologia adezivă

Stomatologia adezivă este una dintre procedurile uimitoare la îndemână pentru a îmbunătăți aspectul unui dinte, fără intervenții majore de preparare. Este o formă foarte populară de stomatologie cosmetică și are o varietate de utilizări.

Materialul utilizat are mai multe nuanțe, pentru a se potrivi cu dintele existent. Poate ai observat că dinții tăi naturali nu sunt doar albi. Există nuanțe, chiar și pe un singur dinte. Dentistul nostru cu experiență este capabil să asorteze culorile cu dintele și materialul compozit. Nu vei face diferența între cele două când procedura este finalizată.

Dinții ciobiți ți rupți te pot face să fii reținut când zâmbești. Adeziunea compozitului este folosită pentru a-i repara.

Este posibil să ai mici spații între dinți (treme), pe care ai dori să nu le ai. Când se folosește adeziunea compozitului pentru a le închide, nu numai că dinții tăi arată mai bine, dar mâncarea nu mai rămâne prinsă între ei.

Unii dinți se uzează și par mai scurti. Compozitul poate fi utilizat pentru a corecta aceste defecte dentare.

Un dinte cu o culoare nedorită care nu răspunde la albire, poate ieși in evidenta deranjant. Cu compozit pot fi facuți să arate din nou curați si luminoși (în unele situații) fară a li se pune o coroană pe ei.

Dacă zâmbetul tău nu este ceea ce dorești să fie și crezi că stomatologia adezivă ar ajuta, programează azi o consultație la Clinica Duo Dent. Vom face o evaluare a situației tale stomatologice și vom discuta cu tine toate opțiunile. Poti avea zâmbetul frumos pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

Fațete dentare

Fațetele dentare nu sunt ceva nou. Au aparut la Hollywood, la începutul anilor 1900, pentru ale oferi actorilor si actrițelor zâmbetul perfect. Acum îți sunt accesibile și ție.

Stomatologul estetician de la Clinica Duo Dent are experiența și ochiul format să vadă detalii ca forma și culoarea în contextul mai larg al caracteristicilor faciale și să le realizeze împreună cu o echipă de tehnicieni bine pregatiți . În acest fel, zâmbetul tău va arăta natural, ți se va potrivi și nimeni nu va ști ce e schimbat la tine, dar toți îți vor spune că ai întinerit.

Fă-ți astăzi programare și vei afla mai multe despre fațetele dentare.

Albirea dentară

Dinții naturali nu sunt de un alb absolut, dar au o luminozitate care dispare cu trecerea anilor. Alimentele pe care le mănânci și bei au pigmenți care îți pot păta dinții. Este posibil să nici nu îți dai seama de cât s-a schimbat nuanța dinților tăi până când vei vedea diferența pe care o poate face albirea lor.

Cel mai popular tratament stomatologic cosmetic din întreaga lume este albirea dinților. Această procedură te poate face să pari mai tânăr, dându-ți un zâmbet mai luminos.

În comerț există o mulțime de produse pentru albire dentară, dar acestea îndepărtează petele doar de pe suprafața dintelui. Produsele profesionale îndepărtează petele la un nivel mai profund decât produsele disponibile în comerț.

Dacă doreşti să îți albesti dinții , fă-o în siguranță şi eficient. Programează o întâlnire cu noi, la Clinica Duo Dent.

 

Inlay, Onlay

Există situații în care distrucția dintelui este foarte mare. În această situație, obturația de compozit ar fi masivă, iar grosimea pereților dentari care rămân, prea mică, dintele fiind expus la riscul de fractură a pereților. Pentru prevenirea apariției acestei situații,  se recomndă ca obturația (plomba) să fie facută în laborator, din material compozit sau ceramic. Aceste piese protetice se vor cimenta în cavitatea dintelui / peste dinte, protejându-l în timpul funcționării de forțe excesive.

Programează o consultație la Clinica Duo Dent ca să afli mai multe despre inlayuri şi onlayuri și dacă sunt recomandate în cazul tău.