ORTODONȚIe

SERVICII

ORTODONȚIA

Ortodonția – îndreptarea dinților – nu mai este de mult un tratament destinat exclusiv copiilor. De el pot beneficia toate categoriile de vârstă pentru rezolvarea diferitelor probleme dentare sau pentru asigurarea condițiilor optime necesare celorlalte tratamente dentare să aibă o rată de succes mai mare.

Chiar dacă principalul motiv pentru care pacienții se prezintă la Clinica Duo Dent și solicită tratamente ortodontice este în continuare unul estetic: doresc alinierea dinților, medicii noștri apelează la acestea în mult mai multe situații.

Ca tratament ajutător, ortodonția poate poziționa dinții astfel încăt terapia protetică ulterioară să devină mai puțin sau minim invazivă sau rata de succes a unei terapii parodontale să fie mai crescută.

În anumite situații, recuperarea unui dinte inclus poate transforma un pacient din unul care poate beneficia doar de reabilitare cu proteză mobilizabilă în unul care poate primi o punte dentară, ce oferă un confort în folosire net superior.

Un deficit estetic în zona frontală, care ar necesita chirurgie plastică gingivală, se poate rezolva cu aparate ortodontice. Se pot recupera dinți care, alfel, au indicație de extracție.

Când medicii Clinicii Duo Dent îți recomandă un tratament ortodontic, cu siguranță au in vedere una din situațiile de mai sus. Sună acum și programează o consultație.